نرخ کرایه تاکسی در مهاباد 50 درصد افزایش یافت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهاباد؛ سید نصیرمحمودی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار مهاباد افزود: کرایه تاکسی‌های گردشی، خطی و ون به طور میانگین با افزایش 50 درصدی به هفت هزار تومان افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: نرخ تاکسی‌های تلفنی مسیرهای داخل شهر نیز از 12 هزار و 500 تومان به 18 هزار تومان افزایش یافت.

رییس سازمان مدیریت حمل و نقل و ترافیک شهری شهرداری مهاباد ادامه داد: در خصوص مسیرهای تاکسی تلفنی استثناهایی هم وجود دارد که بنا بر مصوبات حمل و نقل عمومی از مجتمع روناس 2 و آپارتمان‌های صنعت و معدن به سمت خانقاه، کوی دانش، کوی بهداری، شهرک صبا، پشت تپ و سیدآباد و برعکس کرایه‌ها به 23 هزار تومان افزایش یافته است.

محمودی بیان کرد: همچنین از مسیر خانقاه، کوی دانش، کوی بهداری، شهرک صبا به مقصدهای پشت تپ، فجر، سیدآباد و برعکس و سایر مسیرها برابر بند الف (یعنی مسیرهای داخل شهری) همچنین از شهرک فجر، سیدآباد به مقصد پشت تپ و برعکس نیز کرایه تاکسی با نرخ 23 هزار تومان مصوب شده است.

محمودی اظهار کرد: کرایه تاکسی مرکز 133 نیز به 23 هزار تومان رسیده است و همچنین کرایه تاکسی به کلیه تالارهای سطح شهر 30 هزار تومان خواهد بود.

وی در خصوص نرخ کرایه اتوبوس و مینی باس‌های داخل محدوده شهری نیز یادآور شد: کرایه این وسایل نیز به هزار تومان افزایش یافته و اتوبوس‌های خانقاه و یوسفکند پنج تومان و اتوبوس دریاس و اگریقاش هم هشت هزار تومان شده است.

محمودی اضافه کرد: مرکز آنلاین 1830 به به ازای هر دقیقه توقف 900 تومان کرایه دریافت خواهد کرد، اما رانندگان این مرکز باید توجه داشته باشند تنها در صورت ارائه خدمات به صورت سیستمی مجاز به دریافت کرایه فوق هستند.

فرماندار ویژه مهاباد هم در این جلسه بر نظارت بر ناوگان حمل و نقل تاکید کرد و گفت: رانندگان بایستی نرخ های مصوب را در دید مسافران همراه با شماره تماس پیگیری تخلفات نصب و همچنین نسبت به داشتن کارتخوان جهت راحتی شهروندان اقدام کنند.

وی تاکید کرد: تا نصب برچسب قیمت های قیمت هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی است. 

حسن عباسی افزود: کالاهای اساسی مورد نیاز مردم باید به فور در سطح شهر موجود باشد تا علاوه بر راحتی شهروندان موجبات کاهش قیمت کالاها فراهم شود. 

وی یادآور شد: نحوه فعالیت بر نانوایی نیاز به نظارت بیشتری داشته و آرد توقیفی و مازاد نانوایی های کمتر باید به سمت مناطق و نانوایی فعال هدایت شود.